Isac Oliver Uncategorized

Stackars Oliver!

Ja, som rubriken lyder – stackars Oliver! Han är sjuk igen! Jättesnorig, hostig, grinig och har både under lördagen och söndagen sovit flera timmar mitt på dagen. Det gör han i princip aldrig länge, han sover inte ens på förskolan. Såklart visade det sig att han har en infektion i kroppen. Men vi har en känsla av att det tandrelaterat, och att de sista stora kindtänderna är på gång. Han gräver sig i munnen hela tiden…

Idag har maken vabbat och imorgon tar jag över stafettpinnen. Sen kan barnen förhoppningsvis gå till förskolan på onsdag igen. Isac skickar jag nog dit några timmar imorgon dock, de har sexårs-samlingen imorgon och den vill de gärna att sexåringarna är med på även när de är lediga och jag vet att han är välkommen även om Oliver är hemma och är förkyld.

Vi har ätit tacos till middag idag, och hann även med att lägga pussel. Barnens favvosyssla just nu. Jag har precis kokat frysta hallon och blåbär som jag ska äta tillsammans med min kvarg imorgon bitti. Sen det uppdagades att det kan finnas både Hepatit A och calici i frysta bär tar jag alltid det säkra före det osäkra!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge