Uncategorized

Söndagspromenad – genvägar och naturnära boende

Idag vid lunch kom barnens farmor och farfar på besök, och med sig hade de fika! Årets första semla för min del. Barnen fick varsin fin plansch också, ska fixa ramar och sätta upp dem på väggen i deras respektive rum. Kommer bli fint!

När vi hade vinkat hejdå stack jag och barnen ut på en promenad. Jag ville se om jag kunde hitta en snabbare väg ner till en stor väg som jag går på ibland, för jag tyckte mig se på en karta att det fanns en. Jajamensan, visst gjorde det! Jag blev överlycklig, för det innebär att om jag går från tåget, så sparar jag kanske tio minuter. Genväggar gillar vi 🙂 Det är dessutom härligt att ge sig ut och utforska närområdet. Ju närmre mot våren vi kommer, desto roligare är det. Vi bor väldigt fint och naturnära.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge