Isac

Stackars liten

Isac är helt klart påverkad av sin tandsprickning. Igår tyckte jag att han var lite varm och han somnade i min famn när vi satt framför datorn. Den lille vilden vill i stort sett aldrig sitta still så bara där ringde det en liten varningsklocka.

Imorse när vi vaknade kändes han alldeles brännhet och hade lite feber så han fick en skvätt alvedon och blev sitt vanliga pigga jag. Vällingen slurpade han i sig med god aptit, så även gröten vid niosnåret. Runt lunch åkte jag iväg för att leka lite med studioutrustning och fota två sötnosar. När jag kom tillbaka till hemmet sov Isac. Mikael berättade att han var alldeles jättevarm och trött. När jag tog tempen på honom lite senare igen visade termometern 39,4 grader. Inte undra på att han var alldeles trött och dåsig. Han har inte velat äta något annat än välling och lite fruktpuré. Vatten dricker han gärna. Och det känns ju gott.

Själv är jag alldeles slut i huvudet efter två nätter med ganska dålig sömn. Isac har legat mellan oss och på grund av vad jag gissar är tänderna så sover han väldigt oroligt och ålar runt. När jag skulle tanka bilen förut tänkte jag fel gällande var tanklocket sitter och fick välja en annan pump som passade bättre. Snurriga morsan som behöver lite bra sömn på sömnkontot.

2 Comments

  1. Ja tandsprickning är inte kul för varken barn eller föräldrar. Elton har två tänder nere, vänster framtand uppe och tanden bredvid. Ser att dom två på högersidan uppe också är på gång så det blir säkert några till stökiga nätter. Just nu äter han en gång på natten och sen ligger han och pratar högt en stund lagom så att Fredrik vaknar innan han somnar om. Inte fantastiskt när han måste upp vid 6-tiden. Som tur är går det väl över snart och blir lugnt igen ett tag.

  2. Ja dessa tänder…Moa håller på att få sin 9e tand och det är inte alls roligt, kindtänderna gör visst ondare också vad jag har hört. Mycket gråt och gnäll nu…
    Hoppas han kryar på sig snart din prins och blir feberfri iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge