Uncategorized

Men kära lilla älskade dator

Min dator är en trogen vän. Den finns alltid där för mig. Den krånglar aldrig, den är snygg att se på.
Eller vänta lite nu….

Något har hänt. Mikael fick för sig att han ville installera ett nytt operativsystem på den. Efter mycket tjat gick jag med på det. I vissa lägen – som när det gäller datorer – gillar jag annars när saker är som de brukar och man vet att det fungerar. Nu har datorn ballat ur. Programmen är slöa och bråkar med mig. Däribland Photoshop. Webläsaren chrome som jag använder för det mesta har börjat avge konstiga felmeddelanden när jag surfar. Alltid två likadana på raken. Men inte alltid på samma hemsidor. Jag kan inte få upp mina råfiler i programmet som ska konvertera råfiler. Programmet hittar inte ens kameran alla gånger. Jag tror att datorn min är sur på mig för att jag har funderat på att packa ner den tills vi flyttar till större någon gång i framtiden. Vi funderar på att göra om datarummet till ett Isac-rum nämligen. Och jag är allergisk mot att ha en stationär dator i såväl sovrum som vardagsrum, hur snygg min dator än är. Vi har knappt plats för det heller så det är inte ens något att överväga enligt mig.

Frågan är om det inte får bli så att jag går tillbaka till det gamla operativsystemet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge