Uncategorized

Nu är det höst!

Eller ja, nästan. Imorgon om man ska tro almanackan. Jag är en av de som inte tycker att hösten är jobbig. Jag har tvärtom alltid gillat hösten. Kan ju bero på att jag fyller år i oktober, vem vet?!

Under hösten händer det en hel del roligheter. Både jag och maken fyller år. Isacs mormor också. Även Alvin fyller och vi är bjudna på barnkalas. Sist men inte minst fyller Isacs morfar år. Det blir många födelsedagar att fira! Min kusin med man och barn kommer hit och jag ska bjuda på lunch. Tänkte även visa dem den stora lekplatsen som ligger här intill knutarna, tror att Isacs sysslingar kommer att älska den.

Jag ska också närvara vid en workshop i samarbete med Fotoklubben som jag skrivit om tidigare. Och såklart även kursen som drivs av Medborgarskolan. Även den har jag skrivit om tidigare. Jag och Isac ska leka i sandlådan och med andra barn förhoppningsvis. Vi ska prova på diverse olika aktiviteter för barn. Jag och maken planerar även en tripp till Ullared för att handla julklappar. Den här gången tar vi bilen.

6 Comments

  1. Jag älskar också hösten, härligt med den friska luften och den underbara lukten från löven men jag måste trilskas lite här… September tillhör ju sensommaren ju, iaf förr innan årstiderna börjar kommer tidigare och tidigare =)

    Fina byxor från me & I förresten, Viggo har likadana fast bruna och en kyckling som tittar upp ur fickan =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge