Uncategorized

Stackars Glenn!

Herregud. I morse vaknade jag med ett ryck! Orsak: En mycket knasig dröm.

Medspelande: Jag, Lina, Richard, Glenn och en okänd elak katt, plus diverse andra okända människor.

Jag minns inte precis allting, det är en smula rörigt. Drömmen började hursomhelst med att jag skulle bedöva någon med något starkt medel i en liten flaska (?). Eller rättare sagt, en annan person skulle bedöva en liten bebis men misslyckades. Jag fick ta över. Det var bara det att jag både lyckades bedöva bebben och mig själv. Det var inte så trevligt. Jag domnade………

….. Swisch! Jag, Lina och Richard befinner oss i baksätet på en Volvo. Fram sitter två för mig okända killar. De kör fort som f*n helt enkelt! De följer inga trafikregler och jag är rädd. Jag är orolig, och nervös. Killen som kör skrattar och skiter fullständigt i sin egen usla körstil. Hjälp. Det slutar med att han kör rakt över Järntorget, och in på en liten gata där vi kräver att bli avsläppta. Jag är sist ur eftersom jag suttit i mitten. Problemet är bara att jag inte får stängt dörren helt. Killarna åker iväg med ett ryck, med dörren halvöppen……

…… Swisch! Jag, Lina och Richard befinner oss hemma hos dem, fast det ser inte ut som det brukar. Där är också Glenn, lika liten som en större råtta. Liten alltså! En annan katt är också i rummet vi befinner oss i. Katten jagar upp Glenn i en gardinstång och…. Biter av Glenn ett stort stycke kött! Det är Richard som tar ner Glenn. Lina, som håller på att fixa mitt hår skriker till….

…. Sen vaknar jag, något rädd! Vad betyder den här drömmen?!! Eller är det jag som är helt galen?!!!! Drömmar är konstiga. Men jag tror att de i många fall kan säga oss något.

Nu är det snart helg. I normala fall hade jag jublat och varit glad över den lediga tiden. Men den här helgen är jag inte särskilt ledig. Men det ska bli gött ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *