Uncategorized

Tillbaka till vekligheten!

Efter två dagars sjukfrånvaro sitter jag återigen vid mitt skrivbord och knåpar på min kära marknadsplan! Jag skulle ljuga om jag sa att jag njöt. Insåg just att det är mindre än tre veckor till deadline. Det brinner alltså i knutarna. Det är bara fyra veckor kvar till examen också. Hur kan ett år gå så fort?

Mitt liv är så otroligt händelserikt. Under det år jag studerat på Sälj&Marknadshögskolan har jag haft ett minst sagt turbulent kärleksliv! Jag har fått en hel del nya vänner, och förlorat några gamla. Jag har lärt mig nya saker om såväl försäljning och marknadsföring, som mig själv. Livet är helt enkelt väldigt dynamiskt.

Jag fyller 23 den 16/10. 23 år. Man börjar helt enkelt bli vuxen, även om ordet klingar lite fult. Jag borde vara ganska nöjd ändå. Jag har snart examen från Högskolan. Det är definitivt en ruta att bocka i på listan över saker att uppnå i livet. Frågan är vad som händer efter det? Jobb ska man ha. Men hur ska man få tag på ett bra jobb? Känns lite hopplöst. Men skam den som ger sig!

Jag saknar de två bästa killarna i världen. Oscar,4 och Benjamin,3. Åh vad jag saknar. Måste snart avlägga visit hos de bägge. Abstinensen börjar bli outhärdlig.

Jag är jag. Det är jag stolt över, trots att jag är mycket väl medveten om mina svaga sidor.

Jag och Therése. Nu har vi snart känt varann i ett år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *