Uncategorized

Gratis är gott

Dunk, dunk, dunk, dunk, dunk. Det är någon som sitter inuti mitt huvud och slår med något hårt. Kort sagt, jag är bakfull.

Gratis är gott! Om man inte visste det innan upptäckte man det igår. Jag, Lina, Johan, Richard och Per startade kvällen med ett par öl/cider/glas vin hos Johan. Lagom uppvärmning! Strax innan åtta var det dags att ta bussen ner till stan, och Valand. Stället alltså. Där fick vi alla två dryckeskuponger i handen, och ställde oss i kön till buffén. Det var gott. Bröd, sallad, kallskuret, kycklingvingar, klyftpotatis, annat kött. Åt, pratade med vänner och pratade med vänner till vänner. Drack två glas vitt vin och spanade runt. Sen åkte groggbuffén fram. Första gången hann vi inte få någon drink, men andra gången fick vi varsin rejäl drink. Jösses. Smakade skit!

Resten av kvällen shakade vi våra rumpor till diverse olika sorters musik. Någonstans, under någon av alla danser, insåg jag att jag var full. Som många andra! Någonstans runt ettsnåret sa v hejdå, och påbörjade vår vandring mot berget. Det var ett jädrans tjat om hamburgare! Jag babblade på rätt bra jag med…. Men vissa saker måste helt enkelt sägas!

Imorse vaknade jag och visste inte om jag skulle överleva! Huvudet dunkade, magen kändes lätt orolig. Ville helst av allt krypa ner igen och ligga halva dagen och gosa! Men icke. Men man måste ju göra sin plikt! Om cirka två timmar står jag utanför Församlingshemmet och delar ut valsedlar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *