Bröllopet

Span efter accessoarer och lite om vad som är färdigt

Torsdag morgon. Har varit vaken sedan halv sju och Isac tar sin första tupplur. Själv tänkte jag skriva lite om bröllopet eftersom jag vet att en del av er gärna läser om det och om hur arbetet fortskrider.

Just nu sitter jag mest och spanar efter accessoarer. Accessoarer och håruppsättningar. Skor, hårblommor, väskor, sjalar… Har hittat ett fint alternativ till en sjal som jag antagligen kommer att använda mig av för att inte känna mig alltför avklädd i kyrkan. Fast å andra sidan kanske det mer var förr som det inte var okej? Vi får se vad det blir av det. Ett väldigt sött alternativ är det hur som helst.

En bröllopstårta.

Inbjudningskorten är utdelade och svaren börjar trilla in. Vi har tittat runt efter företag som hyr ut porslin och kommer att använda oss av ett rekommenderat sådant. Har också en klar idé i huvudet över hur jag vill att min brudbukett ska se ut, blir nog så att jag beställer den här i veckan.
Det viktigaste av allt, nämligen vem som ska ta hand om Isac, är till vår stora glädje också bestämt. Det var det som kändes allra jobbigast. Jag ska vara ifrån min älskade lille gubbe i många timmar, men nu vet jag att han kommer att vara i goda händer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *