Uncategorized

Onsdagskuligheter

Vilken dag! Vilken fantastiskt bra dag. Den har bjudit på alltifrån babyrytmik till fika i strålande sol. Och framsteg här hemma.

Jodå, dagen började med babyrytmik på biblioteket. Vi satt på en filt och sjöng sånger, klappade takten och skakade på rasslande små ägg. Kvinnan som höll i det hela trummade på en liten trumma, blåste såpbubblor och var allmänt mysig och lugn. Jag träffade även en tjej där som var supertrevlig. Vi hade mycket att prata om, så när vi skulle gå hemåt tänkte jag att jag kör på, och bad om hennes nummer! Vi ska ses och ta en promenad eller så. Hoppas det blir av! Isac älskade babyrytmiken så jag bokade in oss för nästa tillfälle också.
Ett par timmar efter babyrytmiken mötte vi upp Louise och Alvin för en promenad i solen. Sedan satte vi oss på en bänk på Bagges Torg med varsin kaffe. Solen värmde så gott. Vi tog en sväng in på Solkatten också och tittade i en affär med kläder. Hittade mycket fint där, synd att jag måste hålla i pengarna.
När vi kom hem ställde sig Isac upp på knäna flera gånger, som i position för att krypa. Det har han kämpat för att uppnå ett tag nu, så det var roligt att se.
Jag har verkligen haft en toppendag idag, märker det när jag sitter här och författar, jag känner mig levande, sprudlande, positiv. Bra onsdag!

4 Comments

  1. Ja du, tro nu INTE ens för ett ögonblick att jag vill förta glädjen över att Isac tydligen är på G för att krypa, men jag lovar, du kommer att tänka tillbaka på dagen i dag då han fortfarande INTE kunde krypa med MYCKET längtan, för från och med nu går det “enbart utför”… Höhö
    Jisses vilket slit det kommer att bli framöver, men OJ vad roligt du/ni/han kommer att ha OCKSÅ!
    Lycka till, och simma lugnt…

  2. Hehe, ja egentligen så vet jag ju också det! Nu är det snart full rulle hela tiden (mer än nu då alltså ;-)). Men ändå så längtar man efter det!

  3. men vad roligt, och vilken bra dag ni har haft. Jag har inte varit på rytmik med min tjej någon gång, tänkte vi skulle prova på det när vi har flyttat klart och så. Nu uppskattar hon det nog lite mer också, när hon är lite äldre? Roligt att träffa någon som man klickar med också. Och vad modigt av dig att be om hennes nr! Det är jag dålig på, men det är ju verkligen så man ska göra!

    Hoppas ni får till en träff snart:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *