Bröllopet

2nd hand

Idag har jag fyndat på två barnmarknader här i Lerum. Bland annat en tunnare tröja från Po.P och en tjockare stickad från Name It. För den blygsamma summan 95 kronor fick jag dessutom ett helt gäng pyjamasar, ett par byxor och två bodies. Att shoppa 2nd hand är inte bara billigt utan också väldans miljövänligt. Inte helt fel.

Efter att jag röjt runt bland många många mammor på barnmarknaderna kom jag hem till ett nystädat hem och nybakade chokladmuffins. Angenämt. Tog en tur till Allum för att spana in håraccessoarer till den stora dagen men hittade inte ett skvatt. Alla såg plastiga ut. Kanske är jag som är för kräsen dock, har kommit fram till att jag är rätt kräsen vad gäller sådant. Är det någon som vet var man kan hitta snygga håraccessoarer – tveka inte över att lämna en kommentar. Tips mottages tacksamt! Har sökt runt på internet utan resultat nämligen.

7 Comments

 1. jag ska till new york i april så om du spanar in nåt fint till håret i nån affär/kedja som finns där kan jag säkert plocka hem det åt dig.

  /Amina

 2. Åh så roligt att planera inför bröllop!! Men samtidigt kan det ju vara väldigt frustrerande när man inte hittar det man ser framför sig att man vill ha..
  Jag köpte mitt diadem hos Raglady i Arkaden. De har en massa fint tycker jag. Annars kan jag tipsa om Lavish design ifall du vill ha nåt lite mer traditionellt. http://www.lavishdesign.se/brollop/

  Lycka till!

 3. Man ska vara lite kräsen när det gäller sin stora dag 😉 Den kommer bara en gång!!
  Jonathan satt o höll i sina nya nappar han fått när han satt i kundkorgen 😉 Han har inte lyckats öppna min plånbok ännu, men det är säkert bara en tidsfråga *haha*

 4. Nej men precis! Det är så himla bra! Finns många sådana grupper på FB som säljer och köper både nytt och begagnat. Jag har fyndat mycket från POP både med lappar kvar och annat, till mycket bra priser 🙂 Ett litet tips:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *