Foto och Grafisk design

Grönt är skönt

Ja, tänk vad lite blommor kan piffa upp! Gillar mina gröna och kanske i vissa fall smått lustiga växter. Hoppas de ska trivas här hemma 🙂

 

collage_gr

Blomman längst ner till höger är en släkting till sparrisen!Igår kollade jag på Melodifestivalen, och nästan direkt efter det hoppade jag i säng. Kände mig trött och emellanåt nästan yr igår eftermiddag och kväll. Trött var jag visst, för jag sov till nio på morgonen. Barnen vaknade vid halv åtta men gick upp och lekte. Jag gissade faktiskt rätt på tre av bidragen igår, eller det var de jag kände mig säker på skulle gå vidare. Tror att i alla fall tre av dem om om inte annat kommer att spelas både på radion och nattklubbar i vår och sommar!

Igår köpte jag med mig jordgubbar hem, men jag glömde av dem. De satt fint till frukost istället! Goda för att inte vara svenska, om än lite hårda och träiga. Men de var söta, så de slank ner. I min familj är det bara jag som gillar jordgubbar, lite tråkigt! Jag älskar jordgubbar och hade gärna delat den kärleken med någon. Isac älskade också jordgubbar fram tills han var ungefär tre, sen vände det helt.

 

collage_gubbeLyxigt, med lite vispad grädde hade det varit ännu godare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge