Uncategorized

Söndag

Söndag och ångesten har tagit min kropp i besittning. Men…. Det går över.

Det var mulet och regnigt igår, vilket passade min sinnesstämning perfekt. Kom hem till Lina&Richard strax innan fyra, blöt och trött. Hade varit på Ica Focus och köpt tillbehör till buffén vi skulle göra. När jag hade varit där en stund kom Tess&Mikael. One Big Happy Family var konceptet…. Vi gnabbades, tjatade, skrattade, drack vin. Jag bakade dinkelbröd (med hjälp av Lina eftersom min högerarm för tillfället inte lämpar sig för knådning!) , Tess gjorde en paj, Lina pysslade med maränger, Richard gjorde någon slags sås med vinäger och ingefära.

Efter någon timme av matlagning och prat var buffén komplett och bordet dukat. Werner och Gustav hade dykt upp. På bordet stod tacoköttfärs, broccolipaj, ädelostsås, kycklingvingar, hembakt bröd, nachips, potatissallad, Richards sås…. Etc. Himmelskt gott, åt för mycket.

Sedan bestod kvällen av allehanda drycker och dessert. Dansmattorna åkte fram och jag inledde. Jag säger bara: shit! Jobbigt som attan. Har lite ont i häcken idag faktiskt! Givetvis fick The magic eightball även svara på frågor denna kväll. Tillexempel; när vi skulle åka hem vid två-halvtre tittade vi upp våra respektive resor på internet. Jag skulle få vänta 20 minuter vid Valand. Inte så lockande vid den tiden, och inte kunde jag gå en bit heller på grund av en hiskelig skoskav. Då frågade vi bollen om det skulle komma en trea precis när jag gått av fyran (för ibland garderar sig sökfunktionen). Svaret blev: Most likely. Och, mycket riktigt! När jag gått av fyran och ställt mig vid den andra hållplatsen, vad rullar då in, om inte en trea! Ibland går saker som man vill.

Tack, för en kul och härlig kväll med mycket prat och lyssnande öron. Tack för den goda maten och det goda sällskapet. Precis vad jag behövde!

Det började med skoskav, och slutade med skoskav.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *