Uncategorized

Sommarens öden och äventyr

Nu är det snart höst. På riktigt först om några dagar, om man ser det ur almanackans synvinkel. Sitter här och reflekterar över sommaren. Många glada, härliga minnen dyker upp, men också en del tråkiga, och jobbiga. Det finns några riktiga glimtar från sommaren som varit. Det finns saker att vara tacksam över;

* Jag har träffat många nya, och roliga människor. Vi har gjort en hel del kul och galna saker.

*Jag har lärt känna Lina! En otroligt skön och sympatisk tjej!. Vi har så kul!

*Chalmers sommarklubb! Vad kan man säga…… Klubben där man varken kan få mörk öl, rött vin, vitt vin eller en drink med is, eftersom personalen inte vet vad någotdera är, hur någotdera görs, eller var någotdera finns! Funderade ett tag på huruvida de bakom baren ens handlat i en bar någon gång….. Men, de har varit en ständig källa till skratt och konversationer. TACK! Ni har förgyllt min sommar.

*Båstad. En upplevelse i sig. Fantastiskt väder, roligt sällskap, god mat. Massa kul IQ-befriade kommentarer från diverse Stockholmare. Haha.

*Grillning, middagar, fikor, fester.

* Alla hetsiga diskussioner, dryga kommentarer och uppfunna uttryck. Sjukt roligt.

*Pooläventyret hos Johan. En riktigt kul kväll som började i kalla Delsjön och slutade i kalla poolen. Bad, skratt, bastande, poolhopp. Yeehaa!

*Alla utomhus- och inomhusäventyr. Massa härligt, massa skönt ;)!

Nu har arbetet med marknadsplanen satt igång igen. Lite av en chock att vandra in på kontoret imorse, mitt skrivbord var ockuperat av en tjej, hennes dator hade tydligen kraschat varpå hon måste använda min tills att de nya delarna till hennes kommer. Det är bara att gilla läget. Synd att man varit borta åtta veckor, nu måste man ”börja om på nytt”. Skum stämning på kontoret. Uppdelat. Men väldigt skönt att jobba Måndag-Fredag igen. På helgerna ska man vara ledig!

Nu längtar jag mest till helgen. Som alla andra som jobbar Måndag-Fredag lever man för helgen.

3 Comments

  1. Det har varit guld att lära känna dig också!!! Det var ju tur att allt blev som det blev ändå. på något sätt. I helgen skall det bli åka av på Liseberg och senare på tjejfesten! Here wee coomeee!

  2. Lina: Oh ja, snart nalkas det helg och massa roliga saker. Can´t wait! Åka av ska det definitivt bli, på många olika plan… 😉

    Jessica: Jag längtar också! En massa…. Seg vecka. Men snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *