Uncategorized

Håller dekadensen på att bli till höst…?

Insåg just att det kan vara så att dekadensen lider mot sitt slut. Det håller på att bli höst, skolan börjar på måndag, ledigheten är ett minne blott. Det har varit fantastiskt kul att uppleva denna dekadenta sommar… Många fina minnen finns! Aldrig har det skapats så många roliga uttryck! Eller vad sägs om… ”Ribs don´t lie” (Längtan efter en revbensspjällorgie ihopblandat med en viss låt) ”Allt är plast” (väses bäst fram) ”Jag blir så förrrrrrbannnnad” (betona r:en särskilt), eller just ”Dekadenzzzzz”……..

Många glas vin och drinkar har flutit under broarna sen sommarens begynnelse, många skratt har ekat. Många, många, många drygheter har passerat! Vi har ätit, skrattat, skrikit, dansat, druckit, sovit…. Allt! Men bara för att det blir höst kommer det inte bli trist. Det väntar tjejfest, kräftskiva (lite kräftsex också kanske….?!!!), disco, femtiotalstemafest etc etc.

Lite dekadent var det minsann igår också! GT och godis, mumma! Vi har låtit The magic eightball styra våra liv, och minsann, det kommer bli bra! Såg på två gamla foton från första kräftskivan…. Vi konstaterade då att mycket har hänt sen dess. Utseenden har förändrats, förhållanden har tagit slut. En av kvällens höjdpunkter var när Glenn, min bästa kattkompis, kelade mot mitt ben, hasade ner för det, och lade sig på min fot! Och låg så en bra stund. Ha ha!

Nu… ska jag försöka ta tag i mitt liv.

2 Comments

  1. Liselotte! Du är grym, bara helt grym. Du kommer att klara hösten galant och vi kommer att ha otroligt roligt även då/nu! Fester förgyller livet och jag följer gärna med dig ut på krogen och spanar 😉 Puss och kram!

  2. Tack, skönt att höra! Precis vad jag behöver en dag som denna….. Den här hösten ska bli minst lika underbar som sommaren! Puss Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *