Isac Oliver

Smidigaste besöket på Ikea någonsin!

Idag är jag trött. Så trött! Min förkylning tar sig hela tiden nya uttryck. Idag har jag haft galet ont i mina bihålor, och eftersom de ligger väldigt nära mina tänder så har jag även en molande värk i den övre tandraden. Japp, det är sant. En tandläkare visade mig det en gång efter en röntgen, och frågade om jag brukade få tandvärk när jag var förkyld.

Nog om min tröttsamma förkylning, idag har vi varit på Ikea. Smidigaste besöket på Ikea någonsin tror jag! I alla fall sen vi fick barn. Vi var där halv elva, det var inte alls så mycket bilar som det brukar på parkeringen, och det speglade såklart av sig inne i varuhuset. Luftigt och skönt. Vi köpte laddningsbara batterier, en papperskorg, galgar, julklappspapper och snöre, små julkulor till Isacs julgran och ett par saker till min faster. Efter shoppingen åt vi lunch, och avslutade sedan med att köpa med oss lite ur matbutiken.

När vi kom hem krattade jag löv, och tog hela två promenader, en var med barnen. Vi hann även pyssla lite. Barnens mormor och morfar var på besök här igår förmiddag, och med sig hade de massor med olika linjaler bland annat.

 

wp-image-1603431550jpg.jpg

Skogspromenad blev det idag. Vackert, man ser ända ner till sjön härifrån.

wp-image-963563921jpg.jpg

Löv, ett av många. Fastnade för de vackra regndropparna som låg så fint på lövet.

wp-image-836951850jpg.jpg

Full koncentration.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *