Uncategorized

Egen variant av Rocky Road

Det blir mycket jul nu i bloggen, men det är för att jag älskar julen, och tänker insupa så mycket jag bara kan nu innan nyårsafton. När det nya året kommer kan det kvitta, och då längtar jag bara efter vår.

Min plan är att försöka göra lite julgodis i år. Förra året hann vi inte med det. Inte så konstigt, vi flyttade in i huset den 15e december, och hade liksom fullt upp där innan jul.

Hursomhelst, detta finns på önskelistan:

  • Min egna variant av Rockyroad fudge. Jag skippar nötterna på grund av allergi, och kör istället i saltlakrits i olika former.
  • Tryffel.
  • Fudge i någon annan form. Antingen med skumtomtar eller vit choklad. Eller kanske något helt annat? Får se vad jag hittar.
  • Kanske mer åt kakhållet, men tänkte ge mig på dekorering av pepparkakor tillsammans med barnen. Hur många Non stop som hamnar i barnens munnar vågar jag inte ta ansvar för 😉
  • Något med smak av saffran – ska klura lite på vad.

Om någon av er som läser sitter på ett underbart recept, tveka inte över att dela med er!

 

IMG_6637_j IMG_6642_j IMG_6668_gran1

2 Comments

  1. Jag köpte faktiskt min på CDON. 🙂 Dock är den inte kopplad till blixten, utan den är en sådan man tänder själv. Men för mig funkar det, man får ju bara försöka få till det med alla inställningar i kameran. Hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge