Uncategorized

Nu är julen kommen, nu är julen här!

Kikar in lite snabbt för att visa att jag tjuvstartat julen lite idag. Busigt va? 😀 Isacs farmor och farfar lånar honom idag, och vi andra har varit på Jordnära / XL Bygg en sväng. Där hittade jag dels en krans, vilket jag hade tänkt köpa, men också en liten gran och en ljusslinga. Snacka om stämningshöjare! Jag är supernöjd.

Igår var vi och handlade på Ica Maxi i Alingsås, och deras julavdelning är också en riktig stämningshöjare.


wp-image-391600038jpg.jpg

wp-image-452797203jpg.jpg

wp-image-1106377241jpg.jpg

4 Comments

    1. Spännande med resa till Kina, om du hinner och har prut-tekniken med dig, kan du verkligen fynda! Vet inte riktigt hur mycket Eko-tänk det är i Kina dock 🙂

      Jag tycker du kan tjuvstarta i veckan om du vill 😉 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *