Bröllopet

Smaken är som baken

Jag var bara tvungen att titta på programmet Fyra bröllop eftersom Angelica är med i ett av avsnitten. Efter det gick det av bara farten – klart att jag ville se de tre andra bröllopen också. Och nu sitter jag helt plötsligt med ett bultande hjärta och med nerverna utanpå. Man skulle kunna tro att det är nästa vecka vi ska stå i kyrkan och lova varann evig trohet.

Egentligen tycker jag att den programidén är ganska risig. Hur roligt är det att klanka ner på andras bröllop? Alla är vi olika och detta genomsyras självklart i våra bröllop. En av brudarna gnällde på nästan precis allt på de andra bröllopen, var det inte maten som var för kall så var det klänningen som var för enkel, tårtan var för billig… Alla vill kanske inte ha ett bröllop som går på 150,000. Finns enligt många roligare saker att lägga pengarna på. Smaken är som baken helt enkelt. Nåja. Det var väldigt roligt att se de olika uppläggen. Och det fick mig att spinna vidare på lite idéer som jag har.
Apropå bröllopet så har jag fått gjort lite grejer i veckan. Bland annat så är vigselringen inlämnad för gravering. Det är lite speciellt med min vigselring men jag vill inte berätta om det än utan det gör jag efter dagen D.
Jag kontaktade kantorn i veckan för att delge henne vad vi vill ha för musik på ingångs- respektive utgångsmarschen, samt vilka psalmer vi vill ha. Ett par dagar senare ringde prästen som ska förrätta vigseln och bokade upp oss för en genomgång. Jag har också stämt träff med vår bröllopsfotograf. Jodå, här händer det grejer.

One comment

  1. Ohhh, jag vill också planera *haha* Var så roligt juh… Och nu närmar det sig med stormsteg 😉 Shit vad fort det har gått. Jag hade min bukett i en vas på bordet framför oss 🙂 Sen var det min fasters mamma som gjorde min bukett och hon torkade även dom åt mig sen och gjorde ett jättefint arrangemang av dom =) Var jätteroligt. Tyvärr så hade den ena katten ner den för några veckor sen så allt gick i kras…. då föll det många tårar vill jag lova. Hoppas ni har en härlig helg!! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge