Isac

En utflykt…

Idag har jag och Isac varit i Alingsås. Vi mötte upp Louise och Alvin efter lunch för att ta en promenad och fika. Roligt att åka iväg ibland och inte bara hålla sig i hemtrakterna kände vi och bestämde oss därför för denna utflykt. Det första som hände var att jag inte hittade parkering där jag skulle. Vi hade bestämt att vi skulle ses vid parkeringen som ligger på torget, så centralt man kan komma med andra ord. Det var bara att leta vidare. Till slut hittade jag en stackars ledig parkeringsruta i närheten av järnvägsstationen. Det är ju inga avstånd direkt i centrala Alingsås så det gjorde inget avgjorde jag. Louise som kom en liten stund senare fick däremot parkering på torget. Fenomenal tajming!

Det första vi gjorde var att gå in i en helt ljuvlig barnklädesbutik. Jag kom ut därifrån med en ny solhatt och en t-shirt med ett härligt tryck. Solhatten köpte jag för att jag har bestämt mig för att den han har nu är dålig. Den nya passar perfekt och har en liten dragsko som man kan justera med. T-shirten var ett impulsköp.
Efter en promenad och ytterligare några varv i ett par butiker satte vi oss på en uteservering och fikade. Småkillarna fick mellanmål. Plötsligt vräkte regnet ner och när skuren var förbi passade jag på att bege mig hemåt. Nästa skur kom när jag satt i bilen en bit på väg hem. Det fullkomligt vräkte ner.
Summa summarum: Som alltid en härlig dag med Louise och Alvin.

Nu gör jag det igen….

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge