Uncategorized

Vin och tapas

Varför känns det alltid som att det är måndag? Det gör mig visserligen inget eftersom måndagar brukar vara bra dagar för mig just nu. Helgen har bjudit på både middag ute och mycket slötid. I fredags var jag och Louise ute på stan en liten sväng. Mikael körde mig hem till henne och sen så tog vi bussen in till Götet efter en liten martinidrink.

Vi började med en drink på SoHo för att sedan ta oss mot Mañana. Det tyckte vi att vi kunde förtjäna! På SoHo drack jag det godaste rosévin jag någonsin druckit tror jag, men dum som man var så kollade man inte upp vad det heter. Roséviner är antingen underbart goda eller sjukt äckliga enligt min mening. Nåja. På Mañana blev vi sådär mätta som jag tycker att man alltid blir där. Älskar tapas!

Skål! Kvällen till ära hade jag mina absoluta favoritjeans, de som jag numera kan ha! De sitter snyggt som f*n. Inte för att det syns här men ändå!

Vin och tapas – mumma!

Snygga Louise!

Till kusin: Dagens jag. (Tror att du fattar ironin här!)

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge