Bröllopet

Jag blev hippad igår

Och jag mår oförskämt bra idag! Dagen började kvart i tolv med ett glas bubbel och sedan var strupen inte torr många gånger under dagen. Vädret var verkligen på vår sida och det blev många skratt. Jag hade haft mina misstankar om att det skulle hållas möhippa igår men eftersom jag var lite misstänksam gjorde både Mikael och tjejerna allt för att jag skulle avledas. Det lyckades kan jag meddela! Jag ska berätta mer om dagen så fort jag får lagt vantarna på en bild. Ni bara måste ju se mig i min snygga outfit!

Tur som fasen förresten att jag mår så fint idag med tanke på att Mikael vaknade med magont imorse. Jag tog alltså Isac. Som jag saknade honom igår, det var så mysigt att känna den lille kroppen tätt intill mig imorse när han klättrade på mig.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge