Foto och Grafisk design Isac Oliver

Skoldisco och helg på slätten

I fredags var Isac på sitt allra första skoldisco i skolans matsal. Det kostade 20 kronor i inträde, och man kunde köpa godis, dricka, snacks och fiska fiskdamm. Det kryllade av förväntansfulla barn, och det föll sig så att jag stannade kvar på discot. Isac fick lite pengar att handla för, och valde att fiska upp en påse godis i fiskdammen bland annat.

I lördags morse hade vi bestämt att jag och barnen skulle åka tåg till barnens mormor och morfar. En grej som vi gör några gånger per år. Barnen älskar att åka tåg! Maken får lite egentid som han uppskattar, och både jag och barnen blir bortskämda en helg. Oliver var inte helt kry, men frisk nog att protestera med stora tårar när jag frågade om han skulle stanna hemma och vila. Senare på lördagen blev han sämre, åt inget men drack desto mer. Feber hade han, alldeles varm stackaren. Idag var han lite bättre, men det blir Vab imorgon. Man märker att han inte är helt kry än. Han får vara hemma med sin pappa första dagen, och sen får vi turas om resten av veckan om han behöver vara hemma mer.

 

 

img_6122_katt

Oliver var som sagt piggare idag, och ville gå med mig ut och fota på förmiddagen.

img_6125_katt

Fantastiska höstfärger.

img_6127_katt

Det har regnat nästan hela helgen, men vi smet ut när det var uppehåll.

img_6128_katt

Liten kille på upptäcksfärd bland alla löv.

 

Vi hann i alla fall göra Falköping lite igår, det ligger några mil från barnens mormor och morfar. Jag fyndade bland annat en stor korg i en billighetsaffär, så nöjd! Den ska jag ha till mina filtar.

Idag fick Isac skor av sin morfar, så nu är han rustad inför vintern. Det blev ett par Viking i år igen, har inte varit missnöjd med Viking hittills. När barnen var lite mindre körde vi Kavat, också riktigt bra skor. Nu ska jag bara få tummen ur och låta barnen prova förra årets overaller. Förhoppningsvis passar de även i år.

 

img_6145_katt

Denna lilla katt var mycket nyfiken på min korg.

img_6157_katt

Ser du katten i bakgrunden? 😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *