Bloggevent Samarbete Uncategorized

Lyxig kväll i Lerum

I onsdags hade jag äran att vara inbjuden till höstens lyxigaste kväll – ett bloggevent i Lerum. Desirée hade ordnat det så  himla bra på Saian Academy och Natural Skin Clinic. Det var en underbar kväll  med mycket värme, inspiration, skratt och ny kunskap! Gick därifrån med en fin känsla i hjärtat.

 

img_4388r

Ägarna av Saian Natural Clinic i Lerum tillsammans med Desirée.

img_4383

Drivna kvinnor!

 

Salongen i Lerum drivs av två drivna och inspirerande kvinnor, Suzanne och Jeanette. De har båda gedigen erfarenhet inom hälsa och skönhet, och spänner över många olika områden, som bland annat massageterapi, coachning och olika tekniker inom skönhet. På salongen kan du njuta av både massage, ansiktsbehandling och nagelvård. Du kan dessutom få din hälsa analyserad via en teknik som kallas frekvensanalys. Vill du själv utbilda  dig kan du även studera på Saian Academy.

Filosofin bakom Saian, som ursprungligen kommer från USA, bygger på ett hälsosamt, ekologiskt och giftfritt förhållningssätt. Intressant, och helt rätt i tiden! Att salongen ligger i Lerum kan ju inte bli bättre för egen del, perfekt läge! Hade jag bott kvar i Lerum hade jag haft salongen på promenadavstånd, men nu ligger den på väg från och till jobbet.

Kvällen började med att vi fick gå runt och kika lite i salongen, där du även kan köpa med dig skönhetsprodukter och annat smått och gott. Därefter berättade Jeanette och Suzanne om sig själva, sin affärsidé och hur de nått dit de är idag. De berättade också om vad salongen erbjuder i form av behandlingar och utbildning. Deras drivkraft lyste igenom precis allt, och de båda besitter en otrolig kunskap och värme. Jag älskar verkligen sådana möten – det matar mig med så mycket positiv energi!

Desirée  hade ordnat god mingelmat från Mat.se, vi drack bubbel från God dryck, och mumsade på himmelsk lakrits från Haupt lakrits. Jag smakade även på bland annat björksav och blåbärsdryck från Holistic Sweden.

 

 

img_4089r

Nyttig dryck från Holistic.

img_4097r

Alkoholfritt bubbel från God dryck. Bra alternativ för dig som inte vill dricka alkohol, men ändå inte dricka vatten eller läsk.

img_4102r

Vi som var inbjudna på eventet, en blandning mellan bloggare, vloggare och influencers, fick också berätta om oss själva. Jätteroligt att få höra mer om alla härliga tjejer som var inbjudna. Många har jag redan träffat sedan innan, men några nya ansikten var det.

 

 

img_4203r

Här är nästan hela gänget infuencers.

img_4205r

img_4427r

Jag lyssnade som synes intensivt. Sög åt mig av varenda ord!

img_4305r

Inget bloggevent utan kameror i mängder. Här är Emma – På Smällen med gosiga Isadora. 

 

Inget event utan goodiebags, eller hur? Fyra lyckliga tjejer vann varsin grym behandling. Denna gång var turen inte med mig, men jag kan verkligen, verkligen inte klaga! Vi fick alla med oss varsin helt grym goodiebag! Dels fick vi varsitt kit med olika krämer och serum. Vi har lovat att under trettio dagar dedikera oss till krämerna vi fått med oss, och det ska bli spännande att se resultatet. Man blir ju inte yngre! Och med det menar jag att man kan behöva hjälpa huden lite. Jag kan verkligen inte påstå att jag ser gammal ut än, snarare tvärtom. Har alldeles nyligen handlat på Systemet utan att visa leg för första gången, så det börjar väl bli dags med lite mer avancerade metoder 😉 Krämerna är bland annat helt utan parabener, utan giftiga kemikalier och de är dessutom hypoallergena. Bra va? 😀

Vi fick även med oss ett kit, som innehåller en maskin som jobbar med galvansk ström! Mycket bättre än botox, men ger också huden ett lyft. Den jobbar i kombination med ett serum med hyaluronsyra, och det räcker med ungefär fem minuter per dag. Det har gjorts tester, som visat att rynkorna kommer att minska med upp till 50 % om maskinen och produkterna i kitet används två gånger dagligen under en cykel på 28 dagar.Denna maskin ser jag fram emot att jobba med!  Jag har känt att min hy har varit lite trist och oelastisk det senaste året, och jag hyser stor tilltro till att maskinen kommer att hjälpa min hy på traven.

Som om inte allt detta är nog – vi fick i vår goodiebag även D-vitamin från Holistic Sweden. Det är inte bara våra barn som behöver tillskott under det mörka halvåret, så även vi vuxna. Jag behöver verkligen ett utökat intag, så det blir perfekt.

 

img_4402r img_4415r

Jag vill rikta ett stort tack till Desirée, Jeanette och Suzanne på Saian i Lerum, alla sponsorer som såg till så att vår kväll förgylldes ytterligare med god mat och dryck, och sist men inte minst alla mysiga bloggare och vloggare!

Alla foton i inlägget är tagna av fotograf Therese Larsson.

Sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *