Foto och Grafisk design Oliver

Han har ju inte fattat det här med filtar!

img_6168_aut

Höst i vår trädgård. 

img_6176_aut

En liten droppe.

 

Idag är jag hemma och vabbar för Oliver. Isac är i skolan. Det blir en lugn dag med film, pyssel och mys. Oliver är feberfri, men hostig och snorig. Han har också ont i munnen säger han, gissar på att han har någon blåsa eller två där.

Vi var uppe tidigt imorse, och jag har därför redan hunnit med en hel del! Det eviga och förbenat tråkiga plockandet för att nämna något. Kläder har en tendens att hamna i drivor på bord och stolar, likaså gosedjur och småbilar. Jag har även lagt i några av mina filtar i den nya stora korgen jag köpte i helgen. Kan inte påstå att  maken blev överförtjust över det inköpet 😉 Han tycker att det räcker med en filt här hemma. Han har ju inte fattat det här med snygga och gosiga filtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge