Uncategorized

Skit

Hur är det nu man brukar säga? Jag mår som jag förtjänar. Jag mår kasst och the one to blame for that is me!

Middag med klassen på Vin och Pasta. God mat, gott vin! Träffar klassen ytterst sällan nuförtiden så det var trevligt. Sen blev det Noon, eller Concept som det numera heter. Det var grymt kul, drack billigt vin och tjötade om allt mellan himmel och jord! Hann med att ”pussas” lite också!

Men idag får kroppen sota för igår. Sov fem timmar inatt, och det känns. Huvudet bultar lite lätt och ögonen håller på att falla ihop. Inte bra inte bra. Vilken tur att jag har tre timmar på ett tåg ikväll att slå ihjäl. Kanske kan försöka sova in dem många timmar jag ligger på minus på i min sömnbank! Det har varit vilt de senaste två månaderna, och i synnerhet nu när man jobbar 9-5! Kroppen börjar säga ifrån nu….. Buhu!

One comment

  1. Oj, blev det så förfärligt idag! Ajdå. Skönt att åka bort och vila upp sig lite då, även om midsommar kanske inte är mest känt för ”alkoholfritt”. Nåväl. Hoppas ni får det grymt bra nu med gamla ex och småsyskon! Haha, själv skall jag ha det kanon! Ser verkligen fram mot att träffa kompisarna och för en gångs skull inte ordna det själv =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *