Uncategorized

Lita inte på de Värmländska myggorna!

Då var det måndag igen. Av någon konstig anledning är det alltid måndag…..! Bortsett från ett myggbett som svider så har helgen varit underbar!

Helgen började i torsdags med en tågresa. En tågresa bestående av en översocial tandläkare och en frustande gubbe med andningsproblem! Mindre trevligt, men vi överlevde. Anlände ungefär 22:30 till ett regnigt Karlstad. Här har man gått och fått höra ett evigt tjat om den Soliga staden, och vad händer?!! Det regnar!

Fredagen var mycket mycket trevlig. Shopping, midsommarmiddag, fest och en Liselotte i midsommarkrans! En riktig pingla!

Lördagen och söndagen bestod i usel fotboll, jordgubbstårta och kaffe, golf och allmänt slöande. Så skönt! Vad som däremot inte är skönt är mitt gigantiska myggbett som är placerat i vecket mellan tummen och pekfingret. Otäcka myggor på golfbanan! Är svullet och svider.

Helgen har som sagt varit toppen. Har haft lyxen att ha tillgång till bil vilket jag fullkomligt älskar! Känns vuxet. Fick mig en sightseeing i de värmländska skogarna! Spännande, mycket spännande vill jag lova!

Nu…. är jag ledig två dagar innan jag börjar jobba BK. Ska träna och mysa!

.

5 Comments

 1. Låter som en väldigt bra helg =) Här var allting bra också, gick fasen så fort bara, men kul som fasen var det!

  Visst e my weddingshoes snygga, det var kärlek vid första ögonkastet..I love! En sak om romantik runt ett bröllop, under planering så kan man ju undra om det kommer bli så romantiskt, de e så mycket att tänka på =S. Men när dagen kommer så är det värt det..

  Om du tycker att jag inte svarar på länge så kan det bero på 2 saker: 1) Jag är lat och orkar inte just då. 2) Jag hinner inte just när jag läser kommentarerna och har ett minne som en guldfisk. Men…ett svar kommer alltid =)

 2. Ohoj! Låter skönt med Värmland! Kan nästan säga att jag haft det lika bra, eller kanske till och med bättre, för jag har inte ett enda myggbett! Saknade dock lite ”partybilder” från festen! Hur var det egentligen att fira med lillebrorsan och exet!?

 3. Hello gals!

  Tess: det är helt ok att du svarar när du kan/kommer ihåg! I won´t mind! 😉

  Jag tror definitivt att all planering kommer löna sig, det gäller bara att inte stressa upp sig alltför mkt, så att själva poängen med bröllopet försvinner i all stress!

  Lina: Ja jag vet, inga bilder från festen! Ska försöka få tag på några, en kille tog en massa. Men det var inte jordens drag på den festen, så jag vet inte om det är några kul bilder?!

  Exet träffade jag aldrig, hon kom inte på festen, men brorsan var görtrevlig. Ja, hela familjen var jättego! Kände mig supervälkommen. Ni såg ut att ha jättekul dock, var ni många eller?

 4. Skönt att låta bli att träffa exet kan jag tro. Även om det säkert inte är någon fara…
  Vi hade det grymt på festen. Vid åttatiden var alla jättefulla, då tog jag det lite lugnare! Var till och med tvungen stt sova en liten stund. ”Att göra en Liselotte” kan man ju kalla det 😉

 5. Ha ha Lina, ja det kan man ju kalla det! Funkar alltid mkt bra att ”göra en liselotte”! I helgen blir det bröllop för er eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *