Uncategorized

Sjuk son

Hemska förskolebaciller, vik hädan! Det är meningen som bäst kan summera min helg. Eller rättare sagt – jobbig helg, sjuk son. Riktigt sjuk. Hög feber, hosta, tårar, skrik och kramsjuka. Han vill vara så nära mig som det bara går  hela tiden. Mikael duger tyvärr inte. Jag tycker så synd om  Isac. Och inte nog med det så tog hans alvedon slut inatt. Dålig planering. Sådant ska liksom alltid finnas hemma. Igår kväll grät han i två timmar på raken. Inget jag gjorde hjälpte. Det skar verkligen i hjärtat. Ringde Mikael som inte förstod hur jobbigt jag tyckte att det var. Det förstår han däremot idag kan man väl säga. Nästa gång lär han komma på direkten. Det blir förresten VAB för honom imorgon. Om Isac fortsätter vara ledsen imorgon får det  nog bli ett samtal till barnmedicin här i kommunen. Han måste ju ha förfärligt ont någonstans så som han skriker och gråter när medicinen slutar verka.

Jag har frusit hela dagen idag men hoppas det beror på att jag sovit lite och dåligt inatt på grund av uppvaknanden en gång varje timme. Vill inte bli sjuk, det går inte!

8 Comments

  1. Ja, hoppas det vänder snart. Så han får må bra. Nej, dom är inte att leka med. Fast vänta tills du själv åker på det. Så sjuk som jag var i december har jag nog aldrig varit av en ren förkylning. Mördarbaciller 😉

  2. det kan inte vara öronen då?
    tycker ni ska ringa vc eller barnmott. så dem får titta på honom 🙁
    Vi ska till barnmott. i morgon på återkontroll av Elias öron.
    Vi har haft 3 öroninflammationer sen oktober förra året här hemma och usch vad barnen skriker av det stackarna 🙁

    1. Jag funderade också på det men Mikael tror inte det. Idag har han inte gråtit något alls i stort sett, så vi får se hur morgondagen utvecklar sig. Hoppas det går bra på återkontrollen imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge