Uncategorized

Ett glas vin

Vet ni vad jag gör? Sitter och sippar på ett glas vin. På en måndag! Wild ´n crazy, eller hur? Det var Mikael som tyckte att jag skulle unna mig det efter första dagen på nya tjänsten. Det smakar förträffligt kan jag meddela. Dagen har varit bra och jag har träffat många trevliga människor. Varierande åldrar, de flesta runt 20 dock. Det känns verkligen som en hel evighet sen jag var där de är nu. Många bor fortfarande hemma. Jag har själv inte bott hemma på snart 10 år. Jämfört med de är jag värsta tanten ju! Gift småbarnsmamma med en Volvo i garaget. Bara hunden som saknas.

Isac har varit hemma med sin pappa idag och kurerat sig. Han låg klistrad intill mig hela natten, väldigt kramsugen. Idag ville Isac äntligen äta lite middag och det gjorde honom gott. Han fick så mycket energi. Han har nämligen inte velat äta något annat än frukt och välling sen i lördags. Jobbigt att vara sjuk och inte ha någon aptit.

3 Comments

  1. hehe jag är också nyfiken! Är det samma tjänst som du sökte tidigare, men fick tacka nej till?
    Jag har tänkt börja plugga till hösten, hoppas jag iaf! Mer info kommer på bloggen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge