Uncategorized

Vi har feber i huset!

Jag har en febrig son som ligger och sover i min säng just nu. 39 grader visade termometern förut. Han har varit trött men på bra humör idag. Han sov längre än han brukar imorse, längre än han brukar på mitt på dagen och tog sig även en liten tupplur i eftermiddags. Inte likt Isac! Aptiten har det varit sisådär med, men banan, smoothie, bröd och massvis med vatten har slunkit ner i den lilla magen. Man vet ju själv hur osugen man kan vara på att äta när man är sjuk så jag är inte orolig.

Isac för ett år sen. Han var jättesjuk kort innan fotot togs, vi var till och med inne på Östra med honom en sväng med misstanke om RS. Februari är en hemsk månad sett ur sjukdomssynvinkel.

Mikael åkte nyss iväg till en kompis och jag ska mysa i min härliga fleecetröja framför någon bra film eller  så. Melodifestivalen lockar mig inte så mycket idag.

2 Comments

  1. Vilken söt bild på Isac 🙂 Kul att se hur liten han var för ett år sen. Jämför med lilla Filippa, han är ju nästan ett år äldre än henne… Önskar honom krya på sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge