Uncategorized

Semesterpärla

För ett år sedan var vi i Italien och njöt av värme, bad och god mat. Medan de andra dessutom njöt av gott vin och god öl drack jag juice, vatten och läsk. Men inte för mycket juice för sent – då kom halsbrännan som ett brev på posten.

Nästa år hoppas vi på att kunna åka till vår semesterpärla Lignano igen. Det ska bli roligt att åka med Isac. Han kommer att vara nästan två år vid det laget, så jag tror att det kommer att fungera bra. Han kommer antagligen att härja runt nere på stranden, leka med sina strandleksaker, äta glass och plaska i vattenbrynet.
Jag inser ju att det inte kommer att bli riktigt som vi är vana vid nu när Isac är med. Det blir inga sena promenader på shoppinggatan för att nämna ett exempel. Om nu inte Isac går med att somna i sin vagn då förstås. Det hade ju varit helt underbart. Affärerna i Lignano är öppna bortåt elvatiden på kvällen nämligen.

En gravid Liselotte i Lignano förra året.

2 Comments

  1. Ah vi tog kvällspromenader med Kottarna varenda kväll i Italien, det funkar super. Det med semestersömn är nat helt underbart, tror inte de nansin sovit sa bra och sa länge som de gjorde där 🙂

    Och även om det blir annorlunda semestrar med barn, sa blir det samtidigt roligare, jag lovar 🙂

  2. Låter underbart!förstår om du längtar.Sommaren med vatten till grillat var väl sådär kul om du frågar mig!Men tiden gick så himla fort.
    Jag ska börja jobba på riktigt i januari.Men i september börjar jag jobba en vardag i v o så ska Larsa vara pappa ledig.Perfekt!
    Hur gör ni??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge