Bröllopet Isac

Ett samtal att ringa

Idag somnade Isac utan skrik och gråt. Väldigt skönt. Det blev inget glas rosé för mig idag för det vinet fanns inte kvar hemma. Men det blev en iskall Coca cola Zero istället, helt okej det med.

På vår promenad förra veckan.

När jag låg bredvid en sovande Isac förut insåg jag helt plötsligt att jag hade glömt av att ringa ett samtal. När jag ringde kantorn som ska spela på vårt bröllop för någon månad sen eller två tyckte hon att jag skulle ringa igen lite närmre i tiden och stämma av att vi fortfarande ville ha de psalmer vi valt. Det samtalet är det hög tid att få gjort nu. Mikael tyckte att jag skulle ringa så jag får försöka klämma in det under arbetsdagen imorgon.
Jag kan nu även meddela att ringen är hemma efter ett besök i graveringsverkstaden och jag vet också vilken sminkning och håruppsättning jag kommer att ha.

2 Comments

  1. Hej Liselotte! Vi träffades på babyrytmiken i våras vid 1 tillfälle, bytte nummer och skulle höras. Min telefon gick sönder och mina kontakter försvann. Var inne på familjeliv idag och hittade dig där! Har ingen profil själv så jag får skriva här. Kul att ni skall gifta er och hoppas du har det mysigt med din lille grabb i solen. Fin blogg!
    Caroline med lille Noa!!

  2. Kul att du hittade hit! Tack för komplimangen. Jag ska vara ledig till hösten så det är bara att skriva en rad här om ni vill ses och hitta på något, har kvar ditt nummer =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge