Uncategorized

Semester!

Nu har jag äntligen semester!

Givetvis vaknar jag 07:45 av att regnet strilar mot fönsterrutan. Men är det inte alltid så?! Förhoppningsvis får jag några solglimtar under min semestervecka.

Vad har hänt och vad händer?!
Jag har jobbat hela helgen såklart. Fredagen var som sagt lugn och skön. Inledde lördagen med att ta en timslång promenad ner till Röda sten och runt lite. Sen hem, till kaffe och frukost. Iväg och jobba.
Efter jobbet åkte jag först hem för att blanda en drink i en petflaska, för att sedan bege mig till Slottskogen och en hög grymma människor. Superkul! Tillbringade seda kvällen på ett antal olika ställen. Dansade som en tok, me love! Jag kan varmt rekommendera http://www.linaerixon.com/, för den som vill läsa om vår underbara kväll/natt. Och tro mig, det vill ni!
Nu bär det av till Skåne, närmare bestämt Lund. Sen blir det Västgötaslätten, landet. Jag ska ligga i en hängmatta med en kudde under huvudet, ett glas vin på gräset nedanför, och en bok i handen. Jag ska äta massa god mat, och sova!
Sedan kommer jag hem igen och festar lite! Kanske blir det dricka vin, och förmodligen blir det Lager 157 på lördag. Vad som händer på fredag är osagt. Men jag är definivt öppen för förslag! Vill göra massa balla saker!
Så… Nu åker jag på semester! Men först ska jag tvätta färdigt min tvätt.
Puss och kram till alla underbara människor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *