Uncategorized

Nedräkning

Nedräkningen har nu officiellt startat. Två dagar kvar till semester… Jippie!

Det har varit tre händelserika dagar. I onsdags var jag ju som bekant bakis. Men ändå med stor lust att röra på mig. Jag och Lina promenerade upp till Johanneberg, där vi fick mat serverade! Himmelskt skönt att bara sitta ner och inte göra något mer avancerat än att bestämma sig för vilka kläder som är fina i en H&M-katalog, medan killarna sköter maten. Spaghetti och köttfärssås, min beställning. Jättegott!

Jobb på torsdagen såklart. Gick fort. Sen bar det in till stan, skulle dricka öl med Per. Hade inte setts på ett tag, pågrund av fotbollsVm och andra anledningar. Fick ett sms från Therése, med en förfrågan om jag var sugen på att komma bort till Rose&Crown och ungås lite. Det ville vi. Där fick jag höra alla smaskiga detaljer från festen jag missade, som såväl Tess som Per mer än gärna delade med sig av! Snackade även med en Londonbo som satt vid bordet bredvid. Han hade cykelsemester, och hade cyklat till Sverige via Norge… Ambitiöst värre! Passade också på att dra av ett par låtar eftersom det var karaokekväll. Kul! Efter två glas vin och en flaskdrink var det tyvärr dags att bege sig hemåt. Skulle ju jobba idag. Det var en jätterolig kväll. Har inte heller träffat Therése på ett tag. Har saknat dem!

Idag har jag jobbat, och vattnat mamma och pappas alla miljoner krukväxter. Har lagat kyckling i curry, och dricker nu kaffe. Bästa drycken i världen! Blir en lugn kväll verkar det som…

2 Comments

  1. Låter som en kul kväll igår! Jag skulle egentligen blogga om min kväll ikväll, men det får vänta till imorgo. Nu är jag alldeles för trött! Natti natt! Ses imorgon!

  2. Det var det….! Jag hade görskoj i går oxå! Nu har jag äntligen semester, och det ska bli SÅ skönt. Vi hörs av innan torsdag… Jag kan tänka mig att kolla lite i affärer och fika/dricka vin. Min huvudvärk var djävulsk igår….. Den hade inte gått över när jag vaknade, så det var en tuff dag på jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *