Uncategorized

Avslappnad vecka

Vid det här laget har mer än hälften av min semester gått… Det är ju såklart lite trist, men jag är ändå glad för det har varit otroligt skönt!

Måndag: Bil ner till Lund, och släktingar på mammas sida. Det var jag, mamma, pappa och Hans, min fasters man. Åt god mat och drack vin på deras uteplats. Massa verbalt tjafs och drygheter som jag älskar!

Tisdag: Hälsade på mormor och morfar. Sen bar det av till landet. Mycket seg och trist bilresa via Varberg, Kinna, Borås, Herrljunga och slutligen Vedum. Vrålhungriga som vi var när vi kom fram gjorde vi en enkel buffé. Senare på kvällen tittade mamma på tv medan jag och pappa spelade 31 och drack GT. Lade oss tidigt och läste.

Onsdag: Upp vid halv nio. Frukost, och på med träningskläder. Powerwalk stod på schemat! Nästan 1,2 mil blev det. Underbart att röra på sig. Det enda sega var att min iPod valde att hänga sig redan efter en kvart. Irriterande. När jag kom hem gjorde jag trettio situps och sen var det in i duschen som gällde!

Det sög i shoppingtarmen, så vi begav oss in till Vara. Köpte en ljuvlig kjol. Blev kär i den vid första ögonkastet. Köpte också ett korallrött nagellack. Me like. När vi kom hem satte vi oss i varsin Baden Baden i trädgården, och mina fötter åkte ner i ett fotbad. Detta för att jag skulle kunna få hjälp med att få bukt med min hiskeliga nageltrång. Aj säger jag bara. Fick bita ihop. Jag och mamma öppnade en flaska rosé. Jättegott.

Jag hade bestämt att vi skulle grilla på kvällen. I en fläskstek stoppade vi massa färska örter och vitlök. Medan den låg på grillen, trädde vi potatis på spett. Dessa spett åkte senare på grillen. Till det serverades det Creme Fraiche-sås ala Lompan. Mums. Senare spelade alla tre 31 och Poker. Jag vann bägge omgångerna Poker.

Torsdag: En lite kortare Power Walk, ”bara” sex kilometer. Hade inte tid för mer, och jag hade inte ork heller! Träningsvärken efter träningen dagen innan var ganska intensiv! Tog fel på busstiden hem så det blev tåg istället. På tåget satt en massa Hammarbyare, de skrek hela vägen hem. Usch!

På eftermiddagen gick jag och Johan på stan. Köpte en grymt snygg pikétröja till ett väldigt fördelaktigt pris. Åt också buffén på Warehouse. Dagen innan blev jag bjuden på en liten happening hos Lina & Richard. Denna blev mycket trevlig! Drack vitt vin och sprite och pratade om allt ifrån uttal till spåtanter. Ramlade i säng vid tolv.

Idag: Ja vad händer idag?! Nu tar jag det lugnt och dricker kaffe. Det blir kanske en sväng till Rebecka för att spana in hennes nya lägenhet. Sen blir det middag hos Lina & Richard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *