Uncategorized

Saknar honom så det känns i varenda del av kroppen

Fredag, och stundande helg utan några planer. Det var längesen känns det som. Imorse hade det snöat så mycket här upp hos oss att det låg ett täcke snö på gräsmattan. Vi bor lite på höjden kan man säga. Det är ofta varmt på sommaren, då vi har lä, men också kyligare på vintern. Barnen var i alla fall tokglada över det, och därmed på ett strålande humör ända tills jag lämnade på förskola och fritids.

Idag fick jag ganska mycket julkänslor av snön, och bestämde mig för att lyssna lite på några av mina favoriter av julens sånger. Men jag fick en sån otrolig längtan efter min bror, att det gjorde lite ont i hjärtat att lyssna vidare. Saknar honom så det känns i varenda del av kroppen. Julen var verkligen vår högtid. Som vi älskade julen. När vi var små brukade vi alltid sova i samma säng natten före julafton. Mysigt.

 

saknad-cola

6 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *