Bloggevent Samarbete

På bloggevent med Johanna från Enkla knep och freshnails!

Sponsrat inlägg.

 

I söndags var jag som jag redan skrivit på bloggevent. ”Må bra under hösten” var temat. Det var ett mysigt event som bjöd på intressanta föreläsningar, mingel, mat och en goodiebag. Otroligt kul att få gå på bloggevent!

 

wp-image-851860925jpg.jpg

Redo för bloggevent.

 

Tidigare i höstas ansökte jag om att få gå på ett bloggevent som Johanna – Enkla knep anordnade för företaget freshnails. Temat för eventet var som jag redan snuddat vid ”Må bra under hösten”. Vi fick lyssna på tre olika föredrag, och en företagspresentation.

Sofia, som driver företaget Textur, pratade om hur man skriver bra texter. Jag kommer att ta med mig framförallt två saker från hennes föredrag – att korrekturläsa texter samt att våga ta bort text. Jag har alltid älskat att skriva, och även gjort det i mitt yrke under många år, men har märkt att jag när jag bloggar ofta gör slarvfel, och det gillar jag inte. Jag får bli bättre på att korrekturläsa helt enkelt. Jag och en kollega ska faktiskt hålla i en workshop om hur man använder det skrivna språket på ett bra sätt i vår yrkesroll senare i november, det ska bli roligt.

Mikaela höll nästa föredrag, som handlade om att våga ta språnget och bege sig ut på sitt livs äventyr. Otroligt modig tjej, som gav sig ut och sprang 30 mil på 15 dagar i alperna, helt själv!

Eventet gästades även av läkaren Mikael. Han pratade om hur vi kan hålla oss friska nu när det vankas sjukdomstider. Hans råd gick ut på att vara noga med handhygienen, använda handsprit, få i sig vitaminer samt att inte släppa iväg sjuka barn till förskolan. Jag är egentligen lite skeptisk till att sprita händerna i tid och otid, men gör det ibland. Jag är däremot väldigt noga med att tvätta mina händer flera gånger varje dag, såklart efter varje toalettbesök.

Utöver dessa tre föreläsningar fick vi även en presentation av eventets arrangör, freshnails, samt deras produkt. Apotekaren Sara var också med på eventet för att berätta om och låta oss provsmaka sin nya produkt – nyttigt godis. Sara har tröttnat på allt onyttigt godis som finns att köpa, och har därför tillverkat ett nyttigare godis. Förhoppningsvis kan vi inom kort hitta detta i närmsta mataffär.

Mellan föredragen bjöds på vi på god mingelmat, kaffe samt möjlighet att mingla runt. Kul med så många nya ansikten, några bekanta bloggare var där förstås, men mer nya än gamla ansikten. Mycket bra mix av bloggare!

 

wp-image-255159572jpg.jpg

Temat för eftermiddagen.

wp-image-170947489jpg.jpg

Sofia föreläser om det skrivna språket. 

wp-image-1015437801jpg.jpgNyttigt godis att provsmaka.
wp-image-49145620jpg.jpgArrangören av eventet.

 

I goodiebagen låg denna produkt, som vi redan hade fått veta mer om på eventet. Det är ett verktyg som hjälper dig ta bort smuts och bakterier under naglarna, och som rengör samtidigt. Produkten spritar dig under naglarna kan man säga. För att spriten inte ska torka ut huden under naglarna innehåller produkten även olika oljor. Jag har använt min freshnails sanitizer varje dag sedan i söndags då eventet gick av stapeln, den luktar väldigt fräscht, och jag känner mig ren under naglarna. Freshnails hittar du till försäljning här.

 

wp-image-22157164jpg.jpg

 

Tack alla inblandade för ett bra och givande bloggevent!

One comment

  1. Åh så jäkla synd att jag inte kunde! Annars hade jag varit där såklart, alltid kul med event 😉 Verkar som en bra grej det där, under naglarna,tänk vad det kryllar av bakterier på händerna,hehe.
    Svar: Jag vill inte bete mig lika illa som hon därför vill jag inte hänga ut henne eller gruppen. Men allt har sitt tillfälle och en konfrontation med personen öga mot öga hade varit intressant för att se vad personen hade svarat. Vad är hennes försvar till att agera på detta sättet egentligen?! Mitt svar är att det inte finns något försvar till ett sådant här beteende. (Personen jag talar om var på detta event, hehe).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *