Barnkläder Foto och Grafisk design

Gröna skor och rådjur i skogen

Vintern kom tidigt i år! Snö i torsdags, snö i fredags. Visserligen regn igår, men idag snöar det igen. Till Isac hade morfar redan köpt vinterskor, men Oliver hade vi tänkt skulle ärva Isacs skor från Viking som han när han var lika gammal. Tji fick vi, de är för små!

Med tanke på väderprognosen för resten av veckan fick det bli att raskt bege sig ut för att köpa nya skor. Vi valde att åka till skoaffären i Lerum, då vi innan hade varit i Partille. Jag hittade ett par skor från Viking som i mitt tycke var helt perfekta. Det tyckte inte unge herrn. Inte heller skorna från Kavat ville han ha. Han ville bara ha ett par skor som var gröna. Att de hade gröna detaljer var liksom det avgörande här. Jösses vad envis han var! Vi brukar för det mesta lyckas vända sådana envisa stunder, men inte denna. Maken menade på att dessa skor nog duger för en säsong, trots att jag har en förkärlek för Viking och Kavat. Jag fick ge mig den här gången 🙂

 

img_6339_skor

Olivers nya pjucks.

 

Apropå vinter, vi har haft finbesök i skogen ovanför oss. Rådjur! Vi vet att det rör sig några flockar här i närheten, och på våren och sommaren ser man dem mest längre ner i området. Men på vintern brukar de alltid komma till skogen som ligger här precis ovanför huset, och de rör sig gärna nära vägarna. Mes troligt letar de mat. Vackra djur, så länge de inte är i närheten av min bil eller i min trädgård och äter upp mina växter. Drömmer lite om att få foton på dem i närbild, men inser att det blir svårt. Jag får träna upp mina ninja-talanger först 🙂

 

img_6325_radjur

Står på altanen och fotar. Ställde kameran på Auto, hann inte göra några inställningar. Rådjuren smälter in bra i skogen nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *