Uncategorized

Saker jag kommer att sakna med Lerum

Även om jag är supertaggad inför en kommande flytt, och känner mig alldeles pirrig inför att flytta in i ett nytt område i en ny kommun, så finns det såklart saker jag kommer att sakna. Jag har älskat Lerum från den första gången vi var på en lägenhetsvisning här, men känner mig mer än redo för ett nytt kapitel.

Detta kommer jag att sakna:

* Närheten till sjön Aspen.

* Den lokala blomsteraffären.

* Närheten till BVC, MVC och tandläkare. Även att det finns två apotek.

* Att kunna promenera bland stora och vackra villor i Aspenäs.

* Snabbussen till jobbet.

Men vet ni, allt det vägs upp av en altan, ett större boende, en lekstuga till barnen, stor kyl och frys, att kunna ge mina killar varsitt rum, en trädgård och mycket mer. Och vet ni vad det bästa av allt är? Jag har både bil och körkort, och dessutom ett månadskort! På 10-15 minuter kommer jag att kunna ta mig till Lerum. Både BVC och läkare kommer att finnas i tätorten, fast i privat regi om inte jag minns fel. Och även närheten till en sjö.

 

IMG_7555_springIsac, jag och Ollie ute och promenerar i Aspenäs.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge