Inredning Mitt hem Uncategorized

Cider och tågstrul

Igår efter jobbet mötte jag upp en väninna för en drink på Incontro. Mysigt! Jag drack sommarens absolut godaste cider. Den finns även i alkoholfri variant har jag fått till mig, hett tips till dig som är gravid, kör bil eller bara inte dricker alkohol!

När jag sedan skulle ta pendeln hem började strulet. Igen! Under dessa veckor som de gjort underhållsarbete, förvisso välbehövligt sådant, har det varit hemska förseningar. De satte dock in ersättningsbussar ett tag, men senaste veckorna har de kört tågen på enkelspår. Och med en så trafikerad stambana… Jo, det blir ju lite strul. Igår maximerades dessutom strulet, då någon grävde av en kabel till en av signalerna vid Jonsered. Alla tåg fick alltså köras på spåret med signalfel på grund av att de jobbade med det andra. Mitt tåg var nästan två timmar sent! Inte kul.

 

  Rekommenderas!

Satte in mina nya förstoringar i dessa ramar, som redan satt på väggen, vore ju dumt att börja spika i väggarna nu! Denna underbara box med skönhetsprodukter fick jag som tack för hjälpen. Så underbart! 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge