Uncategorized

Kolgrill eller gasolgrill?

Sådär. då var min jobbhelg till ända! Och den avslutades på topp må jag säga, med att maken kom och hämtade mig efter jobbet, för att sedan köra mig direkt till Floda. Där vankades det grillat, och till efterrätt jordgubbs- och rabarberpaj.

Apropå grillat. Jag och min man är inte överens om huruvida vi ska ha en gasolgrill, eller en kolgrill. Jag röstar för gasol, för då känner jag att även jag skulle kunna ge mig på att grilla. Kol och tändvätska däremot, har jag ingen lust att hålla på med. Vi får väl se vem som får bestämma det när det är dags 😉

 

  Här ska jag sitta och dricka kaffe, och titta på mina barn när de leker i lekstugan som står till höger ur bild. 

Delikat dessert! 

One comment

  1. Säger som min man “väljer man gasolgrill kan man lika gärna steka maten” 😉
    Det smakar bättre med kolgrill och skippa tändvätska finns annat att tända grillen med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge