Uncategorized

Saker från Baby&Barnmässan

Igår fick jag med mig lite saker kostnadsfritt hem. Jättebra saker! Bland annat fick jag en bloggtestarpåse från Careb, med saker från Dr Brown’s och Tommee Tippee. En av skedarna testade jag imorse till frukostgröten, och den var bra! Bekväm att hålla i, och låg väldigt bra i Olivers mun. Även vattenflaskorna kommer att komma väl till pass då många av de vi har kvar sedan Isacs bebistid saknar den där bottenventilen. Oliver är en riktig liten sölgris!

Bra grejer!
Hos Mam kunde man ta en bild, och hashtagga den på Instagram, så fick man en vällingflaska. Också toppen ju! Sen att jag ser ut att vara surare än en citron, ja det är ju en annan sak! Så sur var jag inte igår kan jag lova.
Hej hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge