Isac Oliver

Vilken dag – slutkörd morsa

Tyckte så synd om mig själv så jag köpte mig och Isac varsin glass förut!
Idag är en sån dag då jag helst av allt vill lägga mig under täcket, alternativt gråta en skvätt! Oliver skriker när man sätter honom i vagnen, i matstolen, vid blöjbyten, i bilen, när han ska sova… Både Isac och Oliver är fortfarande lite tagna efter förra veckans sjukdom, man märker att de inte är i sitt livs bästa form. Oliver äter lite dåligt, och är väldigt lättkräkt. Olivers skrikande är dock värst, jag känner mig så maktlös på något vis! Tror det är en kombination av utvecklingsfas, separationsångest och hunger. Man märker att han är så mycket nöjdare när han har ätit ordentligt. Stackaren! Och jag brottas med extremt dåligt tålamod just nu, förra veckan sög musten ur mig lite känner jag…
Vi var hur som helst iväg till Gråbo idag. Vi började med familjegympa, och det var roligt. Oliver sov och Isac gympade för fullt. Med oss var Jessica och hennes kids samt en vän till henne med tillhörande dotter. Efter gympan skulle vi gå och äta allihop, och då började kaoset. Inget av barnen var på topp, Isac ramlade av sin stol och slog sig, Oliver vägrade äta mer än tre skedar och bajsade ner sina kläder, det ena barnet efter det andra skrek. Kan bara skratta åt det i efterhand. Det blev även en liten stund på Familjecentralen innan vi åkte hemåt igen. Till råga på allt är maken jättesjuk i feber idag, så jag får ingen avlastning där av naturliga skäl.
Nåja, imorgon är en ny dag! Ska njuta av “egentiden” nu på kvällen, och ladda batterierna. 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge