Uncategorized

Några timmar på mässan

Påsar, gott sällskap och Alfons i egen hög person.
Idag efter mycket om om men kom jag iväg till Baby&Barnmässan. Först var jag i valet och kvalet kring om jag skulle åka imorgon istället, och sen var mitt sällskap i valet och kvalet kring hur hon skulle göra. Men iväg idag kom vi som sagt! Och hem kom jag med ett gäng påsar. Det blev en del goodiebags, och en del fynd. Mitt bästa fynd är ryggsäcken till Isac, han blev så glad över den! Han som egentligen skulle följt med idag fick stanna hemma.
En kaffe slank också nerför strupen, samt att vi tävlade i ett par tävlingar. Men jag med min sedvanliga brist på tur i spel räknar inte med några vinster! Det var trevligt att få komma iväg en sväng idag, och få vara lite social. Tyckte jag att jag förtjänade efter denna sjukdomsvecka!
På eftermiddagen grillade vi hemma hos barnens farmor och farfar, och det smakade gott. Satt en stund ute på altanen, kändes som rena rama sommarvärmen där ett tag. 

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *