Foto och Grafisk design

Röda löv och höstterminens första vab

Inte min favoritsyssla

Jag ser röda löv i min trädgård! Lite tidigt, va? Men får ändå erkänna att det är väldigt vackert. När jag i nästa steg tänker på att dessa löv ska falla till marken, och krattas upp… Inte min favoritsyssla! Funderar på att köpa en lövblås. Vi har som jag nämnt tidigare inga träd i vår trädgård, endast buskar. Men vi bor precis nedanför en stor skog, så nog krattar jag jag upp både eklöv, björklöv och lönnlöv på hösten, utöver våra buskars!

Idag fick vi vända hem igen när vi var på väg till fritids och förskola. Oliver fick väldigt ont i magen. Nu ligger han och vilar, och är dessutom varm. Isac får också vara hemma idag eftersom skolan inte börjat ännu.

 

One comment

  1. Nej,nej neeej inte röda löv!!!! Vill ju ha en lite längre sommar! Lucifer böljan får gärna komma hit!
    Svar: Åh exakt men så gör jag med och utan mål så kommer man ingenstanns och jag är personen som vill framåt! Ja haha så himla knepigt, jag har varit helt färdig efter denna veckan på jobbet! Ja för mig med låg högar på mitt kontor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *