Uncategorized

Pust

Det är en liten herre i hemmet som varit allt annat än solskensglad idag. Lilla grumpy face. Jag har ammat nästan varje timme, och är rätt slut vid det här laget. När jag inte har ammat så har jag burit runt på Isac, eller vaggat honom i famnen.

Igår var han jätteglad hela dagen fram tills på kvällen, då skrek han som en stucken gris, och när jag kramade honom och sedan slet fram tutten blev han lugn. Vad är detta? Det känns som om att han kommer i kontakt med hela känsloregistret just nu. Eller så duger inte min mjölk längre, kanske är den tunnare? Jag är rådvill men hoppas att det bara är så att han är lite övertrött, för så kan det ju också vara. Han vill vara vaken hela tiden, älskar när vi går runt med honom kikandes över axeln. Inte ens när vi var ute och gick var han glad. Han avskyr att ha mössa på sig och idag var det så kallt ute att jag fick tvinga på stackaren en mössa. Det gick okej de första minuterna men sen åkte surläppen fram.

Vad det nu än är så är jag helt slut, men har ändå på något mirakulöst vis lyckats orka baka en kaka. Kände för att göra något pyssligt, och passade på när lilleman var lite lugn efter en matstund.
Summa kardemumma: Trött Liselotte idag.

Jag hatar när morsan tvingar på mig den här löjliga mössan!

9 Comments

 1. Ja han ser inte helt nöjd ut… Hoppas att det bara är en dålig dag och att humöret blir bättre snart. Gissar att bebisars humör skiftar precis som vårt gör utan egentlig orsak ibland.

  Kram på dig och “surpuppan” 🙂

 2. Han kanske är sur för att mössan sitter “bak o fram”? Ser i alla fall så ut…;-)
  Lycka till, han smilar nog upp sig snart!?
  //Tante Marit

 3. Hehe tänk om jag satte den åt fel håll! Skyller på trötthet isf ;-). Men oavsett så är det samma sura min!

  Fått en massa leenden ikväll så det har inte bara varit grinigt som tur är!

 4. Kan ju vara så att lillkillen är i en tillväxtperiod 🙂 det var Jonathan för bara två veckor sen och jag räckte inte till, var färdig att bryta ihop, så jag sköt till med ett mål ersättning om dagen och vilken kanonnöjd kille jag fick 🙂 Var skönt!! Men nu när matperioden är över behöver jag inte ge ersättning alltid heller =) så han får vid behov 😀 Men ibland brukar han få på kvällen innan han ska sova och han sover så gott på det. Vilket resulterar i en väldigt nöjd mamma också *hihi* Han är iaf jättesöt fast han är sur 😉 KRAMAR

 5. Hehe, en fas, det är en fas… Så säger jag alltid när ungarna är inne i nå sånt. Känns som om det är en tröst om det är en fas för då vet man att det är de små som har det värst och att det snart går över…=)

 6. ELLER också är han bara…eh…kille? 😉 Hehe.
  Ha en mysig helg i vilket fall, och tänk på att lite kraftigare/tyngre mat på kvällen KAN göra så att han sover längre/bättre! Kan vara bra att veta för trötta mammor..
  Kram från Tanten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge