Uncategorized

Friday I´m in love

Visst är fredagskvällar något alldeles extra? Till och med trots att jag numera är “ledig” hela tiden tycker jag så. Jag skriver ledig med situationstecken, för någon ledighet är jag då rakt inte hemma på! Kanske känner jag lite extra för fredagarna för att det är helg för Mikael och att det blir lite extra mysigt hemma med något gott att äta? Hur som helst blir det inget sådant idag, för jag vinkade precis hejdå till Mikael som skulle hem till en vän och titta på film.

Har haft en bra fredag idag. Jag och Isac satte oss i bilen och åkte hem till L, som bor i en annan del av kommunen. Vi tog en barnvagnspromenad på lätt snöiga och hala vägar, och pratade om lite allt möjligt. Mest om bebisar så klart, det blir lätt så när man nyss fått en liten! Efter promenaden blev det mat för de båda små herrarna och fika för oss två mammor. Att det låg snö på vägarna gjorde mig lite extra försiktig, hade helst sett att vinterdäcken satt på bilen. Känns lite sjukt att det snöar i oktober.

3 Comments

  1. Vist är det något extra med fredagskvällar. Till och med jag som ska/har jobbat hela helgen tycker det. : ) Jag och G hade gärna kommit och spelat med er på söndag igen om ni hade lust med det, men jag slutar inte arbeta förrän kl 20 på söndag och det är ju lite sent. Men kanske nästa söndag?

    kram!

  2. Härligt med helg =) Jag njuter, dock jobbar mannen halva helgen =) men är ledig nästa vecka istället 😀 går ju bra det också… Trevlig helg!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *