Barnkläder

Positivt överraskad igår

Vårgårda levererade

Igår drog vi på roadtrip till Vårgårda. Målet var Tångahallen, där det gick av stapeln en barnprylmarknad. Det var jag och några i min utökade familj som var med. Vi hade det väldigt mysigt. 

Jag brukar inte hitta sådär vansinnigt mycket på dessa loppisar numera, åtminstone inte till barnen. Däremot hittar jag ofta ett och annat plagg till mig. Men jag måste ändå säga att jag blev positivt överraskad igår. Vilken grymt bra och välorganiserad barnprylmarknad. Stora ytor, mycket kläder och prylar, och ett bra café inne i hallen. Och även om inte jag hittade så mycket, så kunde jag hjälpa mitt sällskap att hitta desto mer. Jag tycker det är minst lika kul. Minns när barnen var små och jag fyndade.

Vi konstaterade att det känns så bra att kunna fynda fina barnkläder till nästan inga pengar alls. Särskilt när man hittar kläder från Polarn o. Pyret, Villervalla och Molo till exempel. Själv hittade jag en fin stickad tröja från Ralph Lauren och en morgonrock till Oliver bland annat. 

 

Här var vi igår.

 

Vårig söndag

Idag har det varit sånt ljuvligt vårväder. Blir så glad. Isac sjöng i kyrkan med sin kör i förmiddags, och vi tog en härlig promenad dit och hem. Jag fick dessutom till en löptur på cirka 6 km, lite mer trädgårdsfix (gjorde lite igår också) och gjort ett gäng matlådor. Bra helg! Nu laddar jag inför nästa vecka. Första veckan som Scrum Master!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *