Funderingar

Hej och hejdå Solna!

Solna

I tisdags morse vinkade jag hejdå till familjen och begav mig till Solna, där vi har vårt huvudkontor. Där väntade två fullspäckade dagar, möten med gamla och nya kollegor, avtackning för mig på Marknad (idag är sista dagen i min nuvarande roll), AW med härliga kollegor, ledsam avtackning för kollegor som lämnar företaget och mycket mer. Såklart njöt jag också av hotellfrukosten på onsdagen! Jag var trött men glad när jag blev upphämtad vid tåget i onsdags kväll. Det är alltid så roligt att åka upp till Solna, det blir som en maximal egoboost varje gång, känner mig uppskattad till tusen. 

 

Ledig fredag

Idag är jag ledig, och det är väldigt härligt. Åkte och veckohandlade i förmiddags och ska passa på att fixa med lite smått och gott hemma senare idag. Är osminkad, njuter av en kopp kaffe och ser fram emot fredagsmys med familjen ikväll. Enda smolket i bägaren är att det snöar från och till, men jag tänkte trotsa vädret och ge mig ut på en löptur senare. Om än en kort sådan. Både kropp och knopp längtar efter motion. 

På måndag börjar jag jobba som Commercial Scrum Master. Längtar (även om jag tjuvstartat lite under mars med både överlämningar, planeringsmöten och annat), och uppnår nu mitt karriärmål för i år, nämligen att få en ledarroll. 

 

Hade flyt och fick ett väldigt lyxigt hotellrum denna gång. I påsen ligger mina avtackningsgåvor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *