Andra graviditeten

Lördag med blandat innehåll

Igår var det som sagt massvis med kul inplanerat.

Innan barnmarknaden mötte jag upp Louise för en fika. Lika mysigt som alltid. Barnmarknaden bjöd inte på några jättefynd för min del, men det jag kom hem med är jag väldigt nöjd med. Bland annat ett Bäckenbälte för cirka en tredjedel av originalpris. Och lite kläder både till mig och Isac.

Lite Molo, Villervalla och H&M bland annat.

Direkt efter marknaden begav jag mig hemåt för att möta upp Isacs mormor och morfar. Snabbt gick det inte kan jag dock säga. Min rygg bråkade något väldigt igår. Liksom resten av kroppen kände jag när jag kom hem. Hela kroppen värkte. Mitt immunförsvar är som jag skrivit innan ett stort skämt just nu. Varenda förkylning som Isac kommer hem med åker raka vägen över till mig. Och sätter sig direkt på bihålorna eftersom jag brottats med nästäppa i tre månader nu.

Vi åt hur som helst god lunch som vi valde tillsammans, och tog även en sväng till Solkatten. Isacs mormor och morfar hade med sig en present till Isac i form av modellera.

På kvällen åkte vi hem till Isacs farmor och farfar som bjöd på god mat. En av mina favoriträtter för övrigt – kyckling, räkor och saffran i creme fraiche och tagliatelle. 

2 Comments

  1. Nämen va kul. Klart du skulle sagt hej =) Hoppas jag var trevlig.. haha

    Kul med marknad, jag har själv tänkt ställa ut med allt man har samlat på sig till ungarna lite längre fram i vår. Vet du något bra ställe?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *